De vijf natuurgerichte principes

 

In de behandelingen kijk ik naar het menselijk lichaam in het geheel, dit uit zich in vijf delen.

Energie: Door middel van electro-acupunctuur kijk ik waar de energie verstoord is. Want bij lichamelijke en psychische klachten is de energie doorstroom verstoord. Door deze klachten te behandelen verbetert de energie doorstroom.

Prikkeloverdracht: Bij het goed functioneren van het zenuwstelsel is de prikkeloverdracht van belang. Als de prikkels niet goed door de hersenen worden waargenomen ontstaat er disbalans. Verstoorde factoren kunnen voeding, stress, medicatie etc. zijn.

Drainage en voeding: Deze zijn nauw aan elkaar verbonden. Drainage is van belang om de gifstoffen af te voeren en daardoor het lichaam te reinigen. Een gezond voedingspatroon is nodig om het lichaam optimaal te laten functioneren. Bij de behandeling wordt er gekeken of er allergieën of voedingsintoleranties aanwezig zijn.

Psyché: Psychische klachten kunnen weerstand hebben op het lichaam, maar lichamelijke klachten kunnen ook hun weerslag hebben op de psyché. Bij de behandeling zal dit, indien nodig, meegenomen worden in het behandelplan.

Jelier praktijk voor natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskundig therapeut

BATC Complementair therapeut

Telefoonnummer:   06-41875356

Emailadres:               Lianne@jeliernatuurgeneeskunde.nl

Adresgegevens:       Oranjelaan W.Z. 48a

                                     3297 CT Puttershoek

KvK nummer:           76842541

Behandelovereenkomst

Privacyverklaring